Website Review

Je website optimaliseren voor gebruikers, Google en conversie maar je weet niet hoe? Met een Website Review krijg je direct inzicht in alle mogelijkheden en kansen.

Wij helpen je met het verbeteren van je on-site SEO en zorgen ervoor dat je site begrijpelijker wordt voor je bezoekers, zodat je meer conversie behaalt.

Beter vindbaar worden

Het doel is om jouw doelgroep beter te bereiken in Google. Om het maximale rendement uit je website te halen is het belangrijk om te weten wie jouw doelgroep exact is en waar ze op zoeken. Wij maken een uitgebreide doelgroepanalyse en zoekwoordenonderzoek. Daarnaast analyseren we je huidige website op alle belangrijke factoren voor Google. Je website zal uiteindelijk hoger scoren en dus beter vindbaar zijn.

Meer Conversie

Bezoekers krijgen is één. Omzet is twee. Jouw bezoekers moeten uiteindelijk natuurlijk een vorm van conversie maken: het plegen van een telefoontje, het invullen van het contact- of offerteformulier, iets bestellen in de webshop of zichzelf inschrijven op je nieuwsbrief. We verbeteren de processen en funnels die een bezoeker moet doorlopen op jouw website, zodat je uiteindelijk méér uit je bezoekers kan halen.

Optimaliseren voor SEO

We kijken naar de gehele opzet van je website. Is alles volgens de richtlijnen van Google?

Research

We onderzoeken je huidige site en doelgroep. Ook analyseren we concurrenten en doen we een uitgebreide keyword research.

Rapportage met Quick Wins

Je krijgt een uitgebreide overzichtelijke rapportage met Quick Wins die je direct kunt gaan toepassen op jouw website.

Website Review bestellen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bedrijfsnaam

Naam

Website

E-mail

Bericht

Wat kost het?

Voor slechts € 375,- heb je een professionele en complete website review.

Korting!
Deze gehele maand geven we €75,- korting!

Recente Review

Liefst 102% meer organische bezoekers!